Je ziet je droomhuis, en dan...

Een eigen huis kopen doe je niet iedere dag, dus wil je dit goed doen! Wij willen u graag begeleiden bij deze belangrijke stap in uw leven. Bij de aanschaf van een eigen huis komen er heel wat zaken op u af, zoals het regelen van een makelaar, de notaris, de hypotheek, de inboedel- en opstalverzekering enz.

Het Advies

Uw Adviseur gaat systematisch te werk bij het geven van advies over de voor u ideale hypotheek. Allereerst zal er op basis van uw inkomen samen met u worden nagegaan hoeveel u kunt lenen. Vervolgens stelt hij vast hoe duur het huis mag zijn dat u wilt gaan kopen. Wanneer deze keuzes gemaakt zijn, komt vervolgens de keuze van de hypotheekvorm aan de orde. Hierbij zullen wij volledig op uw persoonlijke situatie afgaan. Factoren als inkomen, leeftijd, gezinssituatie, maar ook toekomstverwachtingen èn wensen spelen daarbij een grote rol. Op basis van al deze gegevens bepalen wij samen met u welke hypotheek(vorm) voor u de meest ideale is. Wij doen hiervoor zaken met verschillende hypotheekaanbieders, zoals banken en verzekeraars. Wij zijn geheel onafhankelijk en kunnen voor u de meest voordelige hypotheek uitzoeken!!

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende hypotheekvormen dat u al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Enkele hypotheekvormen zijn:

  • Annuiteitenhypotheek
  • Lineaire hypotheek
  • Spaarhypotheek
  • Levensverzekeringshypotheek
  • Hybride hypotheek
  • Aflossingsvrije hypotheek

De meest voordelige hypotheekrentes van dit moment zijn:

Variabel 5,10%
1 jaar vast 5,20%
3 jaar vast 5,15%
5 jaar vast 5,05%
6 jaar vast 5,05%
7 jaar vast 5,05%
10 jaar vast 5,15%
15 jaar vast 5,30%
20 jaar vast 5,35%
30 jaar vast 5,45%

Genoemde rentes zijn met Nationale Hypotheek Garantie. Aan deze rentestanden kunnen geen rechten worden ontleend.